Foodtrailer huren / Partytrailer huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Onze foodtrailer is perfect voor een bruiloft, personeelsfeest of jubileum. Wil je graag de foodtrailer / partytrailer huren en hier meer informatie over ontvangen? Huur onze foodtrailer voor een eye-catcher op uw event! Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte feest of zelfs de gehele organisatie op ons nemen. Zo is het enige wat jij hoeft te doen te genieten van het evenement. We kunnen de foodtrailer voorzien van logo's en stickers van jouw bedrijf of aan het thema van het evenement.

Als je bij ons een partytrailer huurt kunnen wij de hele organisatie voor je uit handen nemen: van het opbouwen tot het meenemen van de afvalbakken achteraf. 

Prijzen

- Dagprijs: op aanvraag

Wij kunnen de foodtrailer met allerlei concepten leveren

Onze diensten omvatten een breed scala aan concepten en apparatuur, en we bieden zelfs servies en andere benodigdheden op aanvraag. Omdat elk evenement unieke behoeften heeft, stellen we graag een op maat gemaakte offerte op voor onze diensten.

- Warme chocolademelk
- Espressobar met getraind barista
- Biertap, koelingen inclusief bier, wijn, fris
- Koffie, thee
- Glühwein
- Verse soepen (ruime keuze in soorten)
- Poffertjes
- Belgische wafels
- Stroopwafels (superwafels of normaal formaat)
- Worstenbroodjes
- Div. Broodjes zoals hotdogs, beenham, bockworst, rookworst, hamburger
- Belegde broodjes

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, kunnen wij ook zorgen voor de benodigdheden op het gebied van elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om alle benodigde taken tijdens jouw evenement uit te voeren.

Foodtrailer voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
 
 
 

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl