Vers gebakken stroopwafels op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Stroopwafelkar

De unieke stroopwafelkar is de perfecte aanvulling voor beursstands, winkels of feestjes. Met zijn compacte formaat neemt hij minimale ruimte in, wat ideaal is bij beperkte ruimte. Bovendien is de stroopwafelkar niet alleen compact, maar ook buitengewoon wendbaar en eenvoudig te verplaatsen. Dit maakt het eenvoudig om hem op elke gewenste locatie te positioneren, terwijl hij door deuropeningen van 80cm breed past.

Stroopwafelkraam

Onze demontabele stroopwafelkraam is veelzijdig en ideaal voor diverse locaties. Dankzij het eenvoudig te demonteren ontwerp is deze kraam gemakkelijk te vervoeren, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan feesten en evenementen. Bovendien is de kraam verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en biedt mogelijkheden voor eenvoudige personalisatie, meestal met de authentieke Hollandse versie voor de traditionele stroopwafels.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast het verzorgen van de stroopwafelkraam en alle ingrediënten, bieden wij ook aan om alle elektriciteitsbenodigdheden te regelen. Daarnaast hebben we de optie om ervaren personeel te leveren voor de benodigde uren tijdens jouw evenement, zodat jij je volledig kunt richten op het verwennen van jouw gasten met overheerlijke stroopwafels, zonder enige zorgen of logistieke lasten.

Stroopwafelkar huren met vers gebakken stroopwafels
Stroopwafels voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte stroopwafelkraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl