Broodje hotdog op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een lekkere hotdog? Wist u dat in Amerika hotdogs onmisbaar zijn tijdens een honkbalwedstrijd. Onze hotdogmachines zijn Amerikaans en zullen veel bekijks geven! Daarnaast is het geen alledaagse snack, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook bij de hotdogmachine de voedingswaren. Zo hebben wij de broodjes, de worsten en 3 soorten sauzen namelijk, curry, ketchup en mosterd! Wilt u nog uien erbij of extra sauzen, geen probleem.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Broodje hotdog op jouw evenement
Vraag een offerte aan >
Hotdogkar met broodje hotdog

De mogelijkheden

Een perfecte hotdogkraam voor ieder evenement

Bekijk ook

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl