Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Slush Kraam huren met Slush Machine

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

In de zomer is niks lekkerder dan een heerlijke slush om af te koelen. Wij verhuren Slush Kramen met Slush Machines door heel Nederland, waarmee je dit heerlijke verkoelde ijsdrankje kunt maken.

De Slush Machine is uitgerust met 2 tanks van 12 liter, waarmee je binnen de kortste tijd een heerlijke slush maakt! Daarnaast kunt u ook andere dranken gekoeld houden met de machine. Uiteraard kunnen wij de benodigdheden zoals bekers en rietjes leveren.

Prijzen

- Kraam met Slush Puppy Machine: €150,00 (dagprijs)
- Slush siroop: €35,00 per 5 liter
- Bekers met deksel en rietje: €0,30 per stuk

Extra's

- Basisprijs personeelslid 1 uur: €125,00. Prijs voor een langer tijdsbestek is €50,00 per uur meerprijs
- Eindschoonmaak: €42,50 per kraam met apparatuur
- Haspel: €7,50 per stuk

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Slush voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Kraam met Slush Puppy machine huren

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl