Milkshake machine huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Bent u op zoek naar een heerlijke traktatie voor uw evenement? Overweeg dan om een milkshake machine te huren! Met onze milkshake machine kunt u uw gasten verwennen met heerlijke en romige milkshakes.

Onze milkshake machine is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met alle benodigde ingrediënten en smaken. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan smaken, van klassieke vanille en chocolade tot fruitige aardbei en banaan, en nog veel meer. Of u nu een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement, een bruiloft of een andere bijeenkomst organiseert, milkshakes zijn altijd een populaire traktatie voor jong en oud.

Prijzen

- Milkshake machine inclusief benodigdheden: €195,00 (dagprijs)
Dit zijn de huurprijzen zonder transport en op- en afbouwen.

Wij bieden ook een verscheidenheid aan smaken aan, waaronder aardbei, vanille, chocolade en banaan, zodat u de perfecte smaakcombinatie kunt kiezen die past bij de voorkeuren van uw gasten.

Extra's

Naast het leveren van de milkshake machine en ingrediënten, kunnen wij ook voorzien in de benodigdheden voor elektriciteit. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om gekwalificeerd personeel te leveren dat kan helpen bij het bereiden en serveren van de heerlijke milkshakes gedurende uw evenement.

Milkshakes voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Milkshakes machine huren met heerlijke milkshakes

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl