Kebabgrill huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Een smakelijk broodje kebab is een verrassende keuze die niet zo vaak wordt aangeboden. Toch is deze Turkse lekkernij een uitstekende optie voor een lunch of diner. Bovendien biedt het een welkome afwisseling van de gebruikelijke snacks zoals friet of een broodje hamburger.

Bij Partytools.nl kunt u nu een kebabgrill huren! Wij bezorgen de kebabgrill op locatie, zodat u al uw gasten kunt trakteren op heerlijke broodjes kebab. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden, dus u heeft de flexibiliteit om de kebabgrill te gebruiken zoals het u het beste uitkomt.

Prijzen

- Kebabgrill + elektrisch mes: €115,00 (dagprijs)
- Spies 10kg: €100,00
- Spies 15kg: €150,00
- Spies 20kg: €200,00
- Broodjes: €45,00 per 60 stuks

- Gasfles: €65,00
- Bain-marie: €35,00
- Broodjesgrill: €35,00

Dit zijn de huurprijzen zonder transport en op- en afbouwen.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Kebab grill voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Kebab grill

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl