Slurphut, biertap en drankkoeling op wielen

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Wil je jouw evenement of feest naar een hoger niveau tillen? De Slurphut is dan een briljant idee!

De Slurphut is geen gewone bar; het is een unieke mobiele bar die voor een gezellige en ontspannen sfeer zorgt bij elke gelegenheid. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of festival organiseert, De Slurphut is de perfecte aanvulling op jouw evenement.

Onze Slurphut is compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt om jouw gasten te voorzien van verfrissende drankjes. Van biertaps tot koelkasten, wij zorgen ervoor dat jouw drankjes altijd ijskoud zijn en klaar om te worden geserveerd. Daarnaast kunnen we ook andere drankopties voor je regelen, zoals frisdranken en diverse wijnen. En maak je geen zorgen over servies en glaswerk; ook deze voorzieningen kunnen wij verzorgen.

En om jouw evenement nog specialer te maken, bieden wij nu ook Kwaremont bier als onderdeel van ons uitgebreide drankenaanbod. Kwaremont bier belichaamt de Belgische brouwexpertise en voegt een onmiskenbare smaak en flair toe aan jouw evenement. Of jouw gasten nu houden van de robuuste Kwaremont Blond of de karakteristieke Oude Kwaremont Tripel, zij zullen genieten van de rijke smaken van dit bier terwijl ze genieten van de gezellige en ontspannen sfeer die De Slurphut te bieden heeft.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

De Slurphut, biertap en drankkoeling op wielen
De Slurphut op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl