Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

De Slurphut huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Een lekker koud biertje is altijd lekker! Zeker tijdens feesten. Wij leveren een complete biertap voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook een bar, eventueel met barkrukken! De bar is voorzien van koelkasten zodat u ook andere consumpties koud kan houden en aan uw gasten kunt serveren!

Wilt u naast een lekker koud biertje ook frisdranken en/of diverse wijnen serveren? Wij kunnen alle consumpties bij de biertap en bar leveren. De biertap wordt voorzien van biervaten, zodat er makkelijk bier getapt kan worden. Ook de glazen en serviesgoed kunt u bij ons huren.

Prijzen

- De Slurphut (dagprijs): op aanvraag

Extra's

- Basisprijs personeelslid 1 uur: €125,00. Prijs voor een langer tijdsbestek is €50,00 per uur meerprijs
- Eindschoonmaak: €42,50 per kraam met apparatuur
- Haspel: €7,50 per stuk

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

De Slurphut voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
De Slurphut huren

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl