Onze getrainde barista’s op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Geniet van heerlijke cappuccino en perfecte espresso op jouw feest of evenement! Een espressobar of -kraam met een professionele barista tilt de beleving naar een hoger niveau en voegt een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid. Bij ons kun je kiezen uit een scala aan espressobarren en -kramen, beschikbaar in diverse formaten, zodat je precies de juiste keuze kunt maken voor jouw feest.

Onze espressobarren en -kramen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van heerlijke koffiecreaties. Met een team van professionele barista's die hun vak verstaan, garanderen wij de perfecte espresso en cappuccino, bereid met de fijnste kwaliteitskoffiebonen. Een enkele blik op onze barista's in actie, terwijl ze met precisie en passie de koffie bereiden, zorgt ervoor dat jouw gasten zich meteen verwend voelen.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Onze getrainde barista’s op jouw evenement
Vraag een offerte aan >
Espressobar huren
 
 
Espressobakfiets huren

De mogelijkheden

Een perfecte koffiekraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl