Vers schepijs op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Er is altijd een reden te bedenken om te trakteren op ijs en met een authentieke ijskar maakt u zeker indruk op uw gasten! Of wat dacht u ervan om een ijskar te gebruiken als promotiekar, dan trekt u gegarandeerd de aandacht!

Wij leveren ongeveer 70 verschillende soorten vers schepijs. Met de ijslepels die wij gebruiken haalt u gemiddeld ongeveer 15 bollen ijs uit een liter. Het ijs is verpakt in afgesloten bakken van 5 liter.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast het verzorgen van de stroopwafelkraam en alle ingrediënten, bieden wij ook aan om alle elektriciteitsbenodigdheden te regelen. Daarnaast hebben we de optie om ervaren personeel te leveren voor de benodigde uren tijdens jouw evenement, zodat jij je volledig kunt richten op het verwennen van jouw gasten met overheerlijke stroopwafels, zonder enige zorgen of logistieke lasten.

Authentieke ijskar met vers schepijs
Vers schepijs op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte ijskraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl