Bakfiets huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Maak kennis met ons gloednieuwe en unieke concept: een prachtige bakfiets die is omgetoverd tot een smaakvolle foodkraam! Hiermee voegen we een originele en stijlvolle twist toe aan jouw evenement, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor jouw gasten. Onze bakfiets is niet zomaar een foodkraam; het is een knusse en charmante toevoeging die de perfecte sfeer creëert.

Wat onze bakfiets nog specialer maakt, is het uitgebreide aanbod aan heerlijke lekkernijen dat we te bieden hebben. Denk aan ambachtelijk schepijs met verrukkelijke toppings, versgebakken stroopwafels met hun kenmerkende karamelvulling, lichte en luchtige poffertjes, en nog veel meer smaakvolle opties om uit te kiezen.

En het wordt nog beter: onze bakfiets wordt geleverd met alle benodigde voorzieningen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. We bieden professioneel personeel dat de lekkernijen met zorg bereidt en serveert, en we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Prijzen

- Dagprijs: op aanvraag

Wij kunnen de bakfiets met allerlei concepten leveren

Onze diensten omvatten een breed scala aan concepten en apparatuur, en we bieden zelfs servies en andere benodigdheden op aanvraag. Omdat elk evenement unieke behoeften heeft, stellen we graag een op maat gemaakte offerte op voor onze diensten.

- Warme chocolademelk
- Espressobar met getraind barista
- Biertap, koelingen inclusief bier, wijn, fris
- Koffie, thee
- Glühwein
- Verse soepen (ruime keuze in soorten)
- Poffertjes
- Belgische wafels
- Stroopwafels (superwafels of normaal formaat)
- Worstenbroodjes
- Div. Broodjes zoals hotdogs, beenham, bockworst, rookworst, hamburger
- Belegde broodjes

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, kunnen wij ook zorgen voor de benodigdheden op het gebied van elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om alle benodigde taken tijdens jouw evenement uit te voeren.

Bakfiets voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
 
 
 

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl