Foutmelding:
jsIfOff

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement op te fleuren of wilt u opvallen en indruk maken op een beurs? Waarom zou u niet kiezen voor iets origineels en heerlijks zoals een smakelijke hotdog? Hotdogs zijn niet alleen een lekkere traktatie, maar ze hebben ook een speciale plaats veroverd in de Amerikaanse cultuur, vooral bij honkbalwedstrijden. Onze hotdogmachines zijn van Amerikaanse afkomst en zullen zeker veel aandacht trekken!

Bij Partytools.nl bieden we niet alleen hotdogmachines, maar we zorgen er ook voor dat u alle benodigde ingrediënten krijgt om uw hotdogs perfect te bereiden. We leveren de broodjes, de worstjes en bieden maar liefst drie klassieke sauzen: curry, ketchup en mosterd. Als u extra toppings zoals uien of andere sauzen wilt toevoegen, staan wij tot uw dienst om aan uw wensen te voldoen.

Het huren van een hotdogmachine bij ons betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw evenement en het verwennen van uw gasten met heerlijke hotdogs.

Ontwerp:
Broodje hotdog op jouw evenement

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een lekkere hotdog? Wist ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar
Hotdogmachine huren

Heeft u een leuk evenement of feest en wilt u uw gasten een kleine hap serveren? In onze hotdogmachine maakt u gemakkelijk meerdere hotdogs te gelijk ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl