Verse frites en snacks op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Geniet van heerlijke, verse friet op jouw feest! Wij brengen snackwagens door heel Nederland en maken van elk evenement een onvergetelijk succes. Jouw gasten kunnen onbeperkt smullen van friet en snacks voor een vaste prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Als je een offerte aanvraagt, zul je verrast zijn door de betaalbare prijzen van onze frietwagen.

Prijzen

Voor slechts €5,00 per persoon leveren wij heerlijke verse friet in een puntzak, inclusief een fraaie snackwagen, professioneel personeel en alle benodigdheden. Jouw gasten kunnen gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt van onze friet genieten.

Voor een bedrag van €6,00 per persoon krijg je niet alleen verse friet in een puntzak, maar ook een assortiment gangbare snacks, allemaal inclusief een mooie snackwagen, ervaren personeel en alle benodigde voorzieningen. Opnieuw geldt dat jouw gasten gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt van onze friet kunnen smullen.

Extra's

Stel je voor, jouw evenement verwelkomt meer dan 500 gasten en de catering is nog niet geregeld. Wat is er dan handiger dan het neerzetten van een snackwagen waar jouw gasten op eigen gelegenheid verse friet en snacks kunnen bestellen? Het enige wat je hoeft te regelen is een stroomaansluiting voor onze verlichting, en de rest nemen wij voor onze rekening. Zo wordt jouw evenement nog smakelijker en zorgelozer.

Frietwagen huren met patat en snacks
Verse friet op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte frietwagen voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl