Partytent huren (maten 6x3m)

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Bent u een buitenfeestje aan het organiseren? Door het Nederlandse weer bent u niet altijd verzekerd van een droog feestje. Daarnaast kan het ook nog eens behoorlijk koud zijn. Dan kunt u het beste partytenten en terraswarmers bij ons huren! Een flinke regenbui kan een feestje goed verpesten. En wanneer het goed afkoelt 's avonds is het fijn als er warmers staan zodat iedereen er warmpjes bij staat!

Wij verhuren verschillende formaten partytenten zodat er altijd een juiste partytent voor u is! Naast de verschillende formaten kunnen wij ook partytenten aan elkaar koppelen zodat zelfs op grote feesten iedereen droog kan staan! Ook verhuren wij terraswarmers om al uw gasten te verwarmen.

Partytent huren voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Partytent huren

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl