Foutmelding:
jsIfOff

Wilt u uw gasten tijdens uw feest of evenement verrassen met een heerlijk ambachtelijk ijsje, geserveerd vanuit een authentieke ijscowagen? Bij Partytools.nl bent u aan het juiste adres! Ons overheerlijke ijs wordt met de grootste ambachtelijke zorg bereid, en dat proeft u zonder twijfel. Maar het gaat niet alleen om de smaak; onze authentieke ijskar voegt ook een extra dimensie van charme en allure toe aan uw evenement.

Onze verrijdbare ijskarren zijn met de hand gemaakt en vervaardigd uit hout, waardoor ze een origineel en nostalgisch tintje toevoegen dat zeker gewaardeerd zal worden door zowel jong als oud. De koperen deksels en originele luifel maken de authentieke uitstraling compleet. En het beste is dat u onze authentieke ijskarren kunt verkrijgen in verschillende uitvoeringen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw evenement past.

Of u nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of ander speciaal moment organiseert, onze authentieke Italiaanse ijskar is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een visuele blikvanger die de sfeer verhoogt en uw evenement nog specialer maakt.

Ontwerp:
Vers schepijs op jouw evenement

Er is altijd een reden te bedenken om te trakteren op ijs en met een authentieke ijskar maakt u zeker indruk op uw gasten! Of wat dacht u ervan om een ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl