Foutmelding:
jsIfOff

Bent u op zoek naar een manier om een speciale gelegenheid te vieren of wilt u uw evenement extra bijzonder maken? Denk dan eens aan het huren van een poffertjeskraam of -kar bij ons.

Poffertjes zijn een tijdloze favoriet en hebben de unieke eigenschap om mensen van alle leeftijden te betoveren. Onze poffertjes worden op traditionele wijze bereid en zijn de perfecte combinatie van luchtigheid, smeuïgheid en zoetheid. Ze worden afgemaakt met een royale hoeveelheid echte roomboter en een subtiele bestrooiing van poedersuiker. Het resultaat is een ware smaaksensatie die bij iedereen in de smaak valt.

Maar dat is nog niet alles. Bij ons heeft u de vrijheid om te kiezen voor een traditionele benadering of om iets volledig anders te proberen. Denk aan poffertjes met stroop voor een wat intensere zoetheid, of experimenteer met verschillende siropen om uw gasten een breed scala aan smaken te bieden. En voor degenen die graag buiten de lijntjes kleuren, kunnen we zelfs hartige poffertjes bereiden om aan uw smaakvoorkeuren te voldoen.

Wat uw keuze ook is, wij zorgen ervoor dat u alle benodigde apparatuur krijgt om uw gasten te trakteren op heerlijke poffertjes, ongeacht de gelegenheid. Onze poffertjeskramen en -karren zijn niet alleen smaakvol, maar ook een visuele blikvanger die de sfeer van uw evenement versterken.

Ontwerp:
Vers gebakken poffertjes op jouw evenement

Ben je op zoek naar een onvergetelijke smaakervaring voor jouw speciale gelegenheid? Zoek niet verder! Onze authentieke oud-Hollandse poffertjeskraam ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar
Poffertjesplaat huren (50 dops)

Wil jij zelf de meest verrukkelijke poffertjes bereiden? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou: je kunt bij ons ook alleen de poffertjesplaat ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl