Vers gebakken poffertjes op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Ben je op zoek naar een onvergetelijke smaakervaring voor jouw speciale gelegenheid? Zoek niet verder! Onze authentieke oud-Hollandse poffertjeskraam staat klaar om jouw evenement te verrijken met de heerlijkste, versgebakken poffertjes.

Poffertjes zijn heerlijk op zichzelf, maar ze worden pas echt onweerstaanbaar wanneer ze worden geserveerd vanuit een prachtige, sfeervolle kraam, zoals onze nostalgische oud-Hollandse poffertjeskar. Onze poffertjeskar is de perfecte aanvulling voor een uitnodigende uitstraling op beurzen, festivals, jouw feest of welk ander evenement dan ook.

De verleidelijke geur van versgebakken poffertjes zweeft door de lucht, en voorbijgangers worden onmiddellijk aangetrokken door de warme, smakelijke lekkernijen die worden bereid en geserveerd voor hun ogen. Het is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor de zintuigen en de sfeer van jouw evenement.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Poffertjeskar huren met warme poffertjes
Poffertjes voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl