Poffertjeskar huren met warme poffertjes

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Poffertjes zijn heerlijk op zichzelf, maar ze worden pas echt onweerstaanbaar wanneer ze worden geserveerd vanuit een prachtige, sfeervolle kraam, zoals onze nostalgische oud-Hollandse poffertjeskar. Onze poffertjeskar is de perfecte aanvulling voor een uitnodigende uitstraling op beurzen, festivals, jouw feest of welk ander evenement dan ook.

De verleidelijke geur van versgebakken poffertjes zweeft door de lucht, en voorbijgangers worden onmiddellijk aangetrokken door de warme, smakelijke lekkernijen die worden bereid en geserveerd voor hun ogen. Het is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor de zintuigen en de sfeer van jouw evenement.

Prijzen

- Poffertjeskar inclusief apparatuur: €150,00 (dagprijs)
- Warme poffertjes: €90,00 per 100 porties (incl beslag, boter, suiker, bakjes en vorkjes, ca. 5 stuks per portie)
Dit zijn de huurprijzen zonder transport en op- en afbouwen.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens jouw evenement uit te voeren.

Poffertjeskar met dakje huren

De mogelijkheden

Een perfecte poffertjeskraam voor ieder evenement

Poffertjes voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl