Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

  Zwarte loper 2 meter breed

  Prijs: €19,50 excl. BTW BTW: 21% Beschikbaar1 - 2 werkdagen
  Tijdelijk niet verkrijgbaar

  Lopers hebben een chique uitstraling en geeft uw gasten een speciaal gevoel als ze hierover naar binnen lopen. Rood is allang niet meer de enige kleur… Ook zwart doet het goed! De lopers die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en goed opnieuw te gebruiken. De zwarte loper heeft een breedte van 2 meter, de lengte per meter kunt u zelf bepalen door de gewenste lengte in te vullen bij het aantal.

  Welke kleuren lopers zijn er beschikbaar?

  Wilt u een andere kleur dan de zwarte loper kopen? Bekijk dan deze pagina met gekleurde lopers.

  Contactformulier

  Contact

  Bel direct
  06-19384451

  Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
  Meer informatie

  Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

  Meer informatie

  Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

  Meer informatie

  © 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl