Winterkraam huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Met de naderende koude winterdagen brengen onze winterkramen warmte en sfeer op elke locatie. De winterperiode staat synoniem voor gezelligheid en sfeer, en Partytools biedt exclusieve 'Koek & Zopie' Winter-kramen om jouw feest of evenement te verrijken!

Of je nu de kraam afzonderlijk wilt huren of inclusief een scala aan heerlijke lekkernijen zoals verse (erwten)soep, glühwein, warme chocolademelk en nog veel meer, bij ons ben je aan het juiste adres om jouw winterse bijeenkomst onvergetelijk te maken. Voeg die extra dosis warmte en genot toe aan jouw evenement met onze sfeervolle winterkramen.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Wij kunnen de winterkraam met allerlei concepten leveren

Wij bieden een scala aan concepten aan, compleet met apparatuur en, op aanvraag, servies en andere benodigdheden.

- Warme chocolademelk
- Espressobar met getraind barista
- Biertap, koelingen inclusief bier, wijn, fris
- Koffie, thee
- Glühwein
- Verse soepen (ruime keuze in soorten)
- Poffertjes
- Belgische wafels
- Stroopwafels (superwafels of normaal formaat)
- Worstenbroodjes
- Div. Broodjes zoals hotdogs, beenham, bockworst, rookworst, hamburger
- Belegde broodjes

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Winterkraam voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Winterkraam huren met apparatuur en benodigdheden

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl