Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Winterhuisje of winterhut kopen (300x200cm)

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

De winterhutten zijn mooi afgewerkt met sfeerhout en hebben een dakje in dezelfde stijl. De gebruikte winterhuisjes kunnen wij leveren tegen een gunstiger tarief. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de hutten leveren met een waterdicht dak.

Let op: Onze winterhuisjes worden geleverd zonder verlichting, aankleding en apparatuur!

Winterhuisje of winterhut kopen
Vraag een offerte aan >
De winterhut met verlichting en guirlandes

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl