Winterhuisje huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Wilt jij de ultieme Hollandse wintersfeer creëren tijdens jouw evenement? Zo ja, dan is het Koek en Zopie huisje de ideale keuze voor jou! Met zijn royale afmetingen van 3x2 meter biedt dit huisje voldoende ruimte om diverse concepten tot leven te brengen, zodat jouw gasten met een vleugje nostalgie kunnen genieten van onze ambachtelijk bereide lekkernijen. Denk aan verrukkelijke, versgebakken stroopwafels die perfect samengaan met een warme kop glühwein om de sfeer compleet te maken!

De buitenmaten van het huisje meten 300x200 cm, terwijl de binnenmaten 260x180 cm bedragen. De maximale hoogte van de hut is ongeveer 250 cm. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een kerstmarkt, een winterfestival of een andere speciale gelegenheid, ons Koek en Zopie huisje voegt die onmiskenbare winterse charme toe en laat jouw gasten genieten van de heerlijkheden die de winter te bieden heeft.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Wij kunnen de winterhuisjes met allerlei concepten leveren

Wij bieden de volgende concepten aan, inclusief apparatuur, benodigde tools, en indien gewenst, servies en andere benodigdheden.

- Warme chocolademelk
- Espressobar met getraind barista
- Biertap, koelingen inclusief bier, wijn, fris
- Koffie, thee
- Glühwein
- Verse soepen (ruime keuze in soorten)
- Poffertjes
- Belgische wafels
- Stroopwafels (superwafels of normaal formaat)
- Worstenbroodjes
- Div. Broodjes zoals hotdogs, beenham, bockworst, rookworst, hamburger
- Belegde broodjes

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Winterhuisje voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Winterhuisje huren met apparatuur en benodigdheden

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl