Foutmelding:
jsIfOff

Een stroopwafelkraam is niet zomaar een kraam; het is een beleving op zich. Het is een originele en overheerlijke manier om uw gasten, klanten of bezoekers te verwennen en een onvergetelijke indruk achter te laten. Maar dat is niet het enige voordeel. Denk ook eens aan de betoverende geur van versgebakken stroopwafels die zich verspreidt en iedereen uitnodigt om een heerlijke traktatie te proeven.

Bij ons kunt u rekenen op de productie van wel tot 600 verse, warme stroopwafels per uur, rechtstreeks vanuit onze authentieke, ouderwetse stroopwafelkraam.

Onze stroopwafels worden met liefde en vakmanschap bereid, met de nadruk op kwaliteit en authenticiteit. Ze zijn de perfecte aanvulling op allerlei soorten evenementen, van festivals en beurzen tot bedrijfsfeesten en bruiloften.

Ontwerp:
Vers gebakken stroopwafels op jouw evenement

Stroopwafelkar De unieke stroopwafelkar is de perfecte aanvulling voor beursstands, winkels of feestjes. Met zijn compacte formaat neemt hij minimale ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar
Stroopwafelijzer huren

Zelf verse stroopwafels bakken kan eenvoudig met ons stroopwafelijzer. Door de heerlijke geur die tijdens het bakken ontstaat trekt u gegarandeerd de ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl