Foutmelding:
jsIfOff

Bent u op zoek naar een frisse, zomerse, en gezonde toevoeging aan uw evenement? Wat dacht u van een levendige smoothiebar? Smoothies zijn koude drankjes die steeds populairder worden, zowel op straat als op evenementen. Ze zijn niet alleen verfrissend, maar ook buitengewoon gezond!

Bij ons kunt u een smoothiebar huren, inclusief alle benodigdheden om uw gasten te verwennen met heerlijke, verse smoothies. We voorzien in een ruime variatie aan heerlijk vers fruit, zodat uw gasten kunnen genieten van smaakvolle en voedzame smoothies.

Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van heerlijke, met liefde bereide smoothies. Het enige wat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de positieve reacties van uw gasten.

Ontwerp:
Verse smoothies op jouw evenement

Bent u op zoek naar een fris, zomers en gezond aanbod voor uw evenement? Wat dacht u van een levendige smoothiebar?! Deze verfrissende en gezonde drankjes ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl