Foutmelding:
jsIfOff

Een popcornkar of -kraam is de perfecte toevoeging aan elk evenement om een vleugje plezier en lekkernij te brengen. Met de verleidelijke geur van versgebakken popcorn en de opwinding van het zien van de popcornmachine in actie, zorgt een popcornkar of -kraam voor een onmiddellijke sfeer van gezelligheid en genot.

Onze popcornkarren en -kramen zijn ontworpen met aandacht voor detail en ambachtelijk vakmanschap. Ze stralen een charmante, nostalgische uitstraling uit en voegen een uniek tintje toe aan elke gelegenheid. Of u nu een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsevenement, een kermis, een schoolfeest of een andere bijeenkomst organiseert, een popcornkar of -kraam trekt altijd de aandacht en zorgt voor enthousiaste reacties van gasten van alle leeftijden.

Het huren van een popcornkar of -kraam bij ons is eenvoudig en zorgeloos. Wij leveren de kar of kraam op de gewenste locatie en bieden de benodigde instructies voor gebruik, zodat u moeiteloos kunt genieten van heerlijke, verse popcorn.

Ontwerp:
Popcorn op jouw evenement

Wanneer u geen plaats heeft voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de popcornmachine wilt, kunt u bij ons ook een traditionele ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar
Popcornmachine huren

De popcornmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Indien u bij ons de grondstof afneemt leveren wij er tevens ...

Bekijk dit product
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl