Warme chocolademelk op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

De koude dagen hebben hun intrede gedaan en dat betekent dat het hoog tijd is om de winterkleding uit de kast te trekken, met jassen, sjaals en handschoenen die ons warm houden. Als je op zoek bent naar een charmant cadeau voor je gasten of waardevolle personeelsleden, is er nauwelijks iets dat op kan tegen een heerlijke mok dampende chocolademelk.

Wat deze traktatie nog specialer maakt, is de mogelijkheid om het te combineren met onze sfeervolle winterkramen. Of je nu van plan bent om ze op kantoor te plaatsen voor een opbeurende traktatie of ze gezellig buiten voor de deur wilt neerzetten, onze winterkramen voegen een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke locatie. De sfeer die ze creëren is simpelweg onweerstaanbaar.

Maar er is meer goed nieuws! We introduceren met trots onze nieuwe chocolade sticks. Met deze innovatieve lekkernijen wordt het bereiden van je eigen chocolademelk een fluitje van een cent. De chocolade sticks zijn verkrijgbaar in verschillende verleidelijke smaken, waaronder melkchocolade, pure chocolade, vanille en salted caramel. Kies je favoriet en geniet van een heerlijke kop chocolademelk, precies zoals jij het wilt. Het perfecte verwennerij voor de koude wintermaanden!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Warme chocolademelk voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Chocolademelkkraam met warme chocolademelk
Gepersonaliseerde chocolademelkkraam

De mogelijkheden

Een perfecte chocolademelkkraam voor ieder evenement

Bekijk ook

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl