Vers gebakken Belgische wafels op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Wil je je evenement naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om onze wafelkar met overheerlijke Belgische wafels te huren. Onze wafelkar is niet alleen smaakvol, maar ook praktisch. Hij is gemakkelijk verrijdbaar en zelfs demontabel, waardoor hij moeiteloos door deuropeningen met een breedte van slechts 85 cm past!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Wafelkar voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Wafelkar huren voor heerlijke Belgische wafels

De mogelijkheden

Een perfecte wafelkraam voor ieder evenement

Bekijk ook

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl