Stroopwafelkar huren met vers gebakken stroopwafels

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Onze unieke stroopwafelkar is de perfecte aanvulling voor jouw beursstand, winkel of feestje. Met zijn compacte formaat neemt hij niet te veel ruimte in beslag, wat handig is als je werkt met beperkte ruimte. De stroopwafelkar is niet alleen klein, maar ook uiterst wendbaar en eenvoudig te verplaatsen, zodat je hem moeiteloos kunt positioneren waar je maar wilt.

Wat onze stroopwafelkar nog handiger maakt, is dat hij demontabel is. Dit betekent dat je hem gemakkelijk in delen kunt uit elkaar halen, zodat hij door deuropeningen van slechts 85cm breed past. Dit geeft je de vrijheid om hem zonder gedoe te verplaatsen en te gebruiken op verschillende locaties, zelfs als die locaties beperkte toegang hebben.

Prijzen

Elk evenement is uniek, daarom stellen wij graag een op maat gemaakte offerte voor je samen. Ons aanbod varieert van kleine stands zoals karren en bakfietsen, ideaal voor indoor evenementen, tot grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buitengelegenheden.

Extra's

Naast het leveren van de stroopwafelkar en de ingrediënten, kunnen wij tevens voorzien in de benodigdheden voor elektriciteit. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om gekwalificeerd personeel te leveren voor de benodigde uren tijdens jouw evenement, zodat jij je kunt concentreren op het verwennen van jouw gasten met heerlijke stroopwafels, zonder enige zorgen.

Stroopwafelkar huren met vers gebakken stroopwafels

De mogelijkheden

Een perfecte stroopwafelkraam voor ieder evenement

Stroopwafels voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl