Verse smoothies op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Bent u op zoek naar een fris, zomers en gezond aanbod voor uw evenement? Wat dacht u van een levendige smoothiebar?! Deze verfrissende en gezonde drankjes winnen snel aan populariteit, zowel op straat als op evenementen.

Wij bieden een complete smoothiebar-ervaring, inclusief alle benodigdheden. Denk aan een breed scala aan vers, smakelijk fruit. Wij garanderen dat al uw gasten kunnen genieten van heerlijke, verse smoothies, bereid met de allerbeste fruitsoorten.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Smoothiekraam met verse smoothies
Verse smoothies op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte smoothiekraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl