Slush Puppy op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Tijdens de zomer is er niets verfrissender dan genieten van een heerlijke slush om af te koelen. Bij ons kun je in heel Nederland Slush Kramen met Slush Machines huren, waarmee je deze verrukkelijke gekoelde ijsdrankjes kunt bereiden.

Onze Slush Machine is voorzien van 2 tanks van elk 12 liter, wat betekent dat je in een mum van tijd een verfrissende slush kunt creëren. Bovendien biedt onze machine de flexibiliteit om andere dranken gekoeld te bewaren. Uiteraard kunnen we je ook voorzien van alle benodigde accessoires, zoals bekers en rietjes, zodat je met gemak je slush-drankjes kunt serveren.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Slush Puppy op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Kraam met Slush Puppy machine

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl