Kerstkraam huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Met de naderende koude winterdagen in het verschiet, brengen onze winterkramen warmte en sfeer op elke locatie. De wintertijd staat bekend om zijn gezellige atmosfeer en knusheid, en bij Partytools willen we ervoor zorgen dat jouw evenement datzelfde gevoel omarmt. Daarom bieden wij exclusieve 'Koek & Zopie' Winter-kramen aan voor jouw feest of evenement!

Onze winterkraam kan los gehuurd worden, maar we bieden ook de optie om deze te voorzien van een scala aan heerlijke lekkernijen die perfect passen bij het winterseizoen. Denk aan verse (erwten)soep die de harten van jouw gasten zal verwarmen, glühwein om die gezellige sfeer te versterken, romige warme chocolademelk om de zintuigen te verwennen, en nog veel meer smakelijke opties.

De 'Koek & Zopie' Winter-kramen van Partytools zijn een garantie voor een geslaagd winterfeest. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een kerstmarkt, een winterbruiloft of een andere speciale gelegenheid, onze kramen dragen bij aan de sfeer en laten jouw gasten genieten van de geneugten van de winter. Laat ons jouw evenement opwarmen en die kenmerkende wintertijdgezelligheid toevoegen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reservering te maken en jouw gasten te trakteren op deze heerlijke wintertraktaties!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Wij kunnen de kerstkraam met allerlei concepten leveren

Wij bieden een scala aan concepten aan, compleet met apparatuur en, op aanvraag, servies en andere benodigdheden.

- Warme chocolademelk
- Espressobar met getraind barista
- Biertap, koelingen inclusief bier, wijn, fris
- Koffie, thee
- Glühwein
- Verse soepen (ruime keuze in soorten)
- Poffertjes
- Belgische wafels
- Stroopwafels (superwafels of normaal formaat)
- Worstenbroodjes
- Div. Broodjes zoals hotdogs, beenham, bockworst, rookworst, hamburger
- Belegde broodjes

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Kerstkraam voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Kerstkraam huren met apparatuur en benodigdheden
Kerstkraam huren met decoratie

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl