Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Kebabgrill huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Een lekker broodje kebab komt nog niet zovaak voor.. Toch is deze Turkse lekkernij ook een goede lunch of dineroptie. Daarnaast is het weer eens wat anders dan de standaard snack als friet of een broodje hamburger.

Huur nu een kebab grill op Partytools.nl! De kebab grill wordt op locatie geleverd zodat u al uw gasten een heerlijk broodje kebab kunt serveren. Afhalen is ook mogelijk.

Prijzen

- Kebabgrill + elektrisch mes: €115,00 (dagprijs)
- Spies 10kg: €90,00
- Spies 15kg: €140,00
- Spies 20kg: €175,00
- Broodjes: €35,00 per 60 stuks

Extra's

- Gasfles: €55,00
- Bain-marie: €35,00
- Broodjesgrill: €35,00
- Basisprijs personeelslid 1 uur: €125,00. Prijs voor een langer tijdsbestek is €50,00 per uur meerprijs
- Eindschoonmaak: €42,50 per kraam met apparatuur
- Haspel: €7,50 per stuk

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Kebab grill voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Kebab grill op gas huren

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl