Broodje hamburger op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ben je op zoek naar een Amerikaans thema voor je evenement of wil je gewoon heerlijke hamburgers serveren? Bij Partytools.nl kun je nu een hamburgerkraam huren! Onze kraam ziet er niet alleen leuk en origineel uit, maar is ook geschikt voor elk type evenement. Of het nu een feest is of een andere bijeenkomst, onze hamburgerkraam past altijd!

Naast het huren van de kraam, kun je uiteraard ook hamburgers bestellen. We leveren verse broodjes, smaakvolle hamburgers, diverse sauzen, sla, tomaat en als je wilt, kunnen we ook ui en kaas toevoegen. Wil je meer of andere ingrediënten op je hamburgers? Laat het ons weten wanneer je je bestelling plaatst. We passen ons graag aan jouw wensen aan!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Broodje hamburger op jouw evenement
Hamburgerkraam voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte hamburgerkraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl