Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Hamburgerkraam huren met broodje hamburger

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Heeft u een Amerikaans thema voor uw evenement of wilt u gewoon heerlijke hamburgers serveren? Huur dan nu een hamburgerkraam bij Partytools! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt de hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie inzetten!

Uiteraard kunt u ook hamburgers bij de hamburgerkraam bestellen! Wij leveren verse broodjes, lekkere hamburgers, sauzen, sla, tomaat en eventueel ui en kaas. Wilt u meer of andere ingrediënten op de hamburgers? Dat kan ook, laat het ons weten bij het plaatsen van uw bestelling.

Prijzen

- Hamburgerkraam inclusief apparatuur: €150,00 (dagprijs)
- Hamburgers: €2,75 per stuk (inclusief broodjes en toppings)

Extra's

- Basisprijs personeelslid 1 uur: €125,00. Prijs voor een langer tijdsbestek is €50,00 per uur meerprijs
- Eindschoonmaak: €42,50 per kraam met apparatuur
- Haspel: €7,50 per stuk

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Hamburgerkraam voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Hamburgerkraam huren met broodje hamburger

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl