Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Chocolademelkkraam huren met warme chocolademelk

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

De koude dagen zijn weer aangebroken. Dat betekent dat het tijd wordt om de jassen, sjaals en handschoenen uit de kast te halen. Als u dan een leuk presentje wilt geven aan uw gasten of personeelsleden dan is een heerlijke warm kopje chocolademelk erg lekker.

In combinatie met onze winterkramen geeft het ook een gezellige sfeer. Of u het nou op kantoor wilt neerzetten of lekker buiten voor de deur, de winterkramen staan op elke locatie leuk en geven een heerlijke sfeer.

Vanaf nu hebben we ook chocolade sticks. Met onze chocolade sticks kun je zelf heel eenvoudig chocolademelk maken. De chocolade sticks zijn verkrijgbaar in verschillende chocolade smaken waaronder melk, puur, vanille, salted caramel.

Prijzen

- Chocolademelkkraam inclusief apparatuur: €95,00 (dagprijs)
- Warme chocolademelk: €75,00 per 100 stuks (inclusief slagroom, bekers)
- Chocolade sticks: €82,50 per 50 stuks
- Marshmallows: €20,00 per 100 stuks

- Bakfiets: €275,00 (meerprijs)
- Foodtrailer: €375,00 (meerprijs)
- Foodtruck: €575,00 (meerprijs)

Extra's

- Basisprijs personeelslid 1 uur: €125,00. Prijs voor een langer tijdsbestek is €50,00 per uur meerprijs
- Eindschoonmaak: €42,50 per kraam met apparatuur
- Verlichting: €15,00 per kraam
- Guirlandes: €15,00 per kraam
- Haspel: €7,50 per stuk

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Chocolademelkkraam voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Chocolademelkkraam huren met warme chocolademelk
Gepersonaliseerde chocolademelkkar huren
Chocolade sticks voor de lekkerste chocolademelk

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

Ons stroopwafelkarretje met personeel en alle bodigdheden zorgt ervoor dat de volledige groep wordt voorzien van een heerlijke verse stroopwafel. Het stroopwafelkarretje is volledig in Nederlandse stijl en met de maximale breedte van 110cm, bijna overal naar binnen te rijden. Deze unieke eyecatcher wordt geleverd inclusief stroopwafelbakker, vers deeg en heerlijke stroop, en natuurlijk alle benodigde apparatuur. Het enige dat wij van u nodig hebben is elektriciteit.

Meer informatie

Huur nu onze unieke bakfiets! Wij hebben de bakfiets volledig omgebouwd tot foodbakfiets. Hierdoor kunt u met een unieke en originele uitstraling bijvoorbeeld heerlijke verse poffertjes uitdelen aan al uw gasten. Daarnaast kunt u de bakfiets ook voor andere concepten gebruiken of u kunt meerdere concepten combineren. Combineer bijvoorbeeld verse poffertjes met heerlijke koffie uit onze espressobar. De bakfiets is zo gemaakt dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot een espressobar, stroopwafelkraam of ijskar!

Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl