Broodje bockworst op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Heb je zin in iets anders voor je volgende feest of evenement? Overweeg dan eens om een bockworstkraam te huren bij ons. Wij bieden niet alleen de kraam zelf, maar leveren ook alle benodigde apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw feest een groot succes wordt. Maar dat is nog niet alles! Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van de kraam en apparatuur.

Wij begrijpen dat de smaak van de bockworst niet compleet is zonder de juiste ingrediënten. Daarom kunnen wij je voorzien van alle heerlijke benodigdheden. Onder deze voedingswaren verstaan we versgebakken brood, sappige bockworsten en een uitgebreide selectie bijbehorende sauzen, variërend van pittige mosterd tot milde ketchup en alles daartussenin. Op die manier kunnen je gasten genieten van de ultieme bockworstervaring, compleet met alle smaakvolle toevoegingen die dit iconische gerecht zo geliefd maken. Met onze bockworstkraam ben je verzekerd van een onvergetelijke culinaire ervaring voor al je gasten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en beschikbaarheid.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Bockworstkraam met broodje bockworst
Broodje bockworst op jouw evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte bockworstkraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl