Niets verslaat een verfrissend koud biertje, vooral tijdens feestelijke gelegenheden. Wij bieden een complete biertapuitrusting, inclusief biervaten, om ervoor te zorgen dat het feest meteen van start kan gaan. Maar dat is niet alles; naast onze biertap verhuren we ook een volledig uitgeruste bar, en indien gewenst, inclusief barkrukken. Onze bar is uitgerust met koelkasten, zodat u ook andere dranken op de ideale temperatuur kunt bewaren en aan uw gasten kunt serveren.

Wilt u naast een verfrissend biertje ook frisdranken en diverse wijnen aanbieden? Geen probleem! Wij kunnen al uw gewenste dranken leveren, die naadloos aansluiten bij de biertap en bar. Onze biertap wordt voorzien van de benodigde biervaten, zodat het tappen van bier een fluitje van een cent is. Bovendien kunt u bij ons terecht voor glazen en serviesgoed, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de details van het serveren. Wij zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het plezier en het verwennen van uw gasten.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Biertap op jouw evenement
 
 
Biertap met personeel op jouw evenement
Biertap voor jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl