Door heel Nederland
Door heel Nederland
Door heel Nederland

Biertap & Bar huren

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Ook leuk

Een lekker koud biertje is altijd lekker! Zeker tijdens feesten. Wij leveren een complete biertap voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook een bar, eventueel met barkrukken! De bar is voorzien van koelkasten zodat u ook andere consumpties koud kan houden en aan uw gasten kunt serveren!

Wilt u naast een lekker koud biertje ook frisdranken en/of diverse wijnen serveren? Wij kunnen alle consumpties bij de biertap en bar leveren. De biertap wordt voorzien van biervaten, zodat er makkelijk bier getapt kan worden. Ook de glazen en serviesgoed kunt u bij ons huren.

Biertap & Bar huren voor uw feest of evenement
Vraag een offerte aan >
Biertap & Bar huren

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451

Het is bij ons ook mogelijk de meeste apparatuur inclusief benodigdheden te huren, en zelf ophalen en zelf gebruiken.

Meer informatie

Eindelijk is ie dan beschikbaar, de Slurphut, onze mobiele bierbar op wielen. Nu volledig geïnstalleerd op jouw feest met Kwaremont Blond 6.6% op de tap en fles , en Kwaremont 0.3% als alcoholvrij alternatief. Uiteraard leveren we de Slurphut ook volledig custom op jouw feest, beursstand of sportevenement.

Meer informatie
Geen vervelende logo's die afbreuk doen aan uw beursstand! Deze unieke authentieke ijskar is volledig wit en blanco uitgevoerd.
Meer informatie

© 2011 - 2023 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl