Broodje beenham op jouw evenement

Offerte aanvragen Niet beschikbaar

Op zoek naar een smakelijke afwisseling? Ontdek dan onze Broodje Beenham Kraam! Wij bieden niet alleen de kraam zelf, maar ook alle benodigde apparatuur om jouw evenement tot een smaaksensatie te maken. Bovendien gaan we nog een stap verder: we kunnen ook alle voedingswaren leveren die je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Onder deze voedingswaren verstaan we versgebakken brood, heerlijk malse beenham en een assortiment bijbehorende sauzen die jouw gasten zeker zullen verwennen.

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

Broodje beenham op jouw evenement
Broodje beenham op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

Een perfecte broodje beenhamkraam voor ieder evenement

Is jouw evenement buiten of voor grote groepen?

Wij beschikken over speciale trailers waar zowel jij als jouw gasten droog kunnen staan. Indien er extra buitenruimte nodig is, kunnen wij ook voorzien in tenten vanaf 6x3 meter. Voor stroomvoorziening bieden wij als optie een aanhanger met een grote accu, ideaal, want deze maakt geen geluid en geeft geen stank zoals bij een aggregaat.

Contactformulier

Contact

Bel direct
06-19384451
© 2011 - 2024 Partytools.nl B.V.   |   Website door Manieu.nl